Savant Media | Digital Marknadsföring & Webbyrå i Stockholm

savant media logotyp

Digital Marknadsföring

Vi skapar högpresterande
  • kampanjer
  • annonser
  • content

Digital Marknadsföringsbyrå

Vi skapar högpresterande
  • kampanjer
  • annonser
  • content
som dramatiskt ökar din försäljning.

som dramatiskt ökar din försäljning.

Vår expertis är att på ett kostnadseffektivt sätt driva konverterande trafik genom betald marknadsföring på Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn & Google. Vi designar oemotståndliga annonser som din publik inte scrollar förbi.

Genom våra beprövade metoder och strategier så analyserar vi just din marknad och utför betald marknadsföring som driver relevant och köpstark trafik till din verksamhet med hög lönsamhet.

Eller ring oss direkt på 070-7 22 76 26

google ads icon
0 + Miljoner kr

Genererat köpvärde

14000 +

Genererade leads

17000 +

Genererade möten

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Våra annonser har visat sig fungera – vårt kvitto är nöjda kunder, miljoner i försäljningsintäkter och tusentals leads genererade.

MARKNADSFÖRINGSKANALER

Populära kanaler & plattformar

Oavsett plattform – så kommer dina kampanjer kommer aldrig att sättas på autopilot eller falla offer för annonströtthet.

Vi övervakar alla aspekter av ditt konto och arbetar kontinuerligt för att växa och förbättra lönsamheten.

Google Ads (SEA) är den absolut bästa marknadsföringskanalen om du snabbt vill nå ut med en kampanj till potentiella kunder.

Dina annonser visas på Google så fort en potentiell kund letar efter just det du erbjuder.

Fördelar med Google Ads förutom att det är väldigt kostnadseffektivt, är att det är pricksäkert på hur du visar ditt företag så fort en potentiell kund letar efter det som just du erbjuder

En av de största anledningarna till att företag annonserar på Facebook är att det finns ett brett spektrum av demografiska inriktningar. Om ni är ett nytt företag som inte har en kontaktlista för att rikta in er på ännu, kan ni istället börja rikta in er på helt nya kunder.

Ytterligare en anledning att annonsera på Facebook & Instagram är att ni kan använda remarketing mot era tidigare besökare från din webbplats, använt din mobilapp eller gett er sin e-postadress. Eftersom de redan är bekanta med ert företag är det mer troligt att de laddar ner ert innehåll, startar en gratis provperiod eller köper din tjänst eller vara.

TikTok

TikTok är en plattform som växer snabbt och på grund av tillgängligheten så är det väldigt enkelt att växa sin följarskara till ert företag på ett väldigt genuint och engagerande sätt.

Först och främst så kan ni ta vara på fördelen att ni väldigt enkelt kan nå en större publik, mycket enklare än någon annan sociala medieplattform.

Ni kan också länka ut till dina andra sociala medier plattformar. Så vill ni växa på t.ex Instagram, Facebook eller Youtube så kan TikTok vara en perfekt genväg för ert företag.

YouTube

Med sin 200 miljoner videos som dageligen visas på YouTube uppfyller YouTube som en av de få plattformarna gör ”alla är där”.

Precis som traditionell tv-annonsering erbjuder YouTube en överträffad annonserings möjlighet.

LinkedIn

LinkedIn är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för B2B-företag för att bygga leads, öka försäljning, vara en del av industrins närvaro på sociala medier och mycket mer.

Plattformen har över 660 miljoner registrerade användare, med 303 miljoner som är aktiva varje månad.

Den bästa fördelen med LinkedIn-annonser för företag, i alla storlekar, är möjligheten att lättare nå specifika affärsrelaterade mål med onlineannonsering.

Pinterest

På Pinterest känner människor sig trygga att utforska nya idéer och prova på nya saker. De letar efter inspiration — och de letar efter dig.

Glöm fåfäng statistik. Personerna på Pinterest vill faktiskt testa dina idéer eller shoppa i din butik. Den typen av engagemang är djupare och mer meningsfull än vad du hittar på andra plattformar.

Få ut ditt innehåll till de 433 miljoner människor som använder Pinterest varje månad och hitta din hittills bästa målgrupp.

VÅRT ERBJUDANDE

Vad erbjuder vi på Savant?

Öka resultatet med 90% på tre månader eller mindre

Det är en underdrift eftersom vi inser att sanningen är svår att tro. De flesta av våra kunder ser tresiffriga förbättringar under de första tre månaderna.

”Savant är en fantastisk strategisk partner som hjälper oss med att skapa content och hantera våra digitala marknadsföringsinsatser. Jag ser Savant som en förlängning av mitt eget marknadsföringsteam och en sann affärspartner. Vår relation har växt under året till att omfatta marknadsföringsinsatser utöver digitala.

Deras team överträffar verkligen våra förväntningar gång på gång och har lyckats öka vår varumärkesmedvetenhet och hjälpt till att skapa nya affärer för vårt säljteam. De tillför konsekvent värde till vår organisations marknadsföringsinsatser och hjälper oss alla att lyckas.”

STRUKTUR & STRATEGI

Nå rätt målgrupp

Ingen känner konsumenten bättre än dig, så vi börjar med att samarbeta nära med dig för att förstå konsumentbasen och hur man når dem.

Vi bygger högpresterande kampanjer som riktar sig till rätt målgrupp med rätt annonser vid rätt tidpunkt.

COPYWRITING & CONTENT DESIGN

Engagerande, effektiva annonser.

Dina kampanjer är bara så bra som annonserna är i dem.

Vi kommer att skriva övertygande annonstext, designa fantastiskt content material och ständigt testa olika kombinationer för maximal annonsprestanda.

OPTIMERA & SKALA

Maximera din ROI.

Dina kampanjer kommer aldrig att sättas på autopilot eller falla offer för annonströtthet. Vi övervakar alla aspekter av ditt konto och arbetar kontinuerligt för att växa och förbättra lönsamheten.

Utvalda case

Vi ger 100% kärlek och känsla till varje enskilt projekt. Se gärna ett urval våra tidigare projekt, för inspiration till ditt framtida samarbete med oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar!

Vill du bli uppringd?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart vi kan!