Savant Media | Digital Marknadsföring & Webbyrå i Stockholm

savant media logotyp

Facebook & Instagram Marknadsföring

Vi skapar högpresterande
  • kampanjer
  • annonser
  • content

Facebook & Instagram Marknadsföring

Vi skapar högpresterande
  • kampanjer
  • annonser
  • content
som dramatiskt ökar din försäljning.

som dramatiskt ökar din försäljning.

Vår expertis är att på ett kostnadseffektivt sätt driva konverterande trafik genom betald marknadsföring på Facebook, Instagram & Google. Vi designar oemotståndliga annonser som din publik inte scrollar förbi.

Genom våra beprövade metoder och strategier så analyserar vi just din marknad och utför betald marknadsföring som driver relevant och köpstark trafik till din verksamhet med hög lönsamhet.

Eller ring oss direkt på 070-7 22 76 26

Savant Media är certifierad Meta Business Partner.

0 + Miljoner kr

Genererat köpvärde

14000 +

Genererade leads

17000 +

Genererade möten

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Våra annonser har visat sig fungera – vårt kvitto är nöjda kunder, miljoner i försäljningsintäkter och tusentals leads genererade.

NÅ DIN FULLA POTENTIAL

Varför ska jag marknadsföra mitt företag Facebook & Instagram?

Marknadsföring i sociala medier är ett kraftfullt sätt att bygga varumärke, stärka engagemanget för ditt företag och öka din försäljning. Här hjälper vi dig att nå olika åldersgrupper, användare med specifika intressen och styra vilken geografisk plats dina annonser ska synas inom.

Möjligheterna är oändliga, och det fina är att kostnaden också är det då reklam i sociala medier kostar väldigt lite jämfört med andra reklamkanaler som tv eller tryckta annonser.

De flesta av våra kunder ser tresiffriga förbättringar under de första tre månaderna.

mockup marknadsföring facebook instagram

VÅRT ERBJUDANDE

Vad erbjuder vi på Savant?

Öka resultatet med 90% på tre månader eller mindre

Det är en underdrift eftersom vi inser att sanningen är svår att tro. De flesta av våra kunder ser tresiffriga förbättringar under de första tre månaderna.

”Savant är en fantastisk strategisk partner som hjälper oss med att skapa content och hantera våra digitala marknadsföringsinsatser. Jag ser Savant som en förlängning av mitt eget marknadsföringsteam och en sann affärspartner. Vår relation har växt under året till att omfatta marknadsföringsinsatser utöver digitala.

Deras team överträffar verkligen våra förväntningar gång på gång och har lyckats öka vår varumärkesmedvetenhet och hjälpt till att skapa nya affärer för vårt säljteam. De tillför konsekvent värde till vår organisations marknadsföringsinsatser och hjälper oss alla att lyckas.”

VÅRT ERBJUDANDE

Vad erbjuder Savant?

STRUKTUR & STRATEGI

Nå rätt målgrupp

Ingen känner konsumenten bättre än dig, så vi börjar med att samarbeta nära med dig för att förstå konsumentbasen och hur man når dem.

Vi bygger högpresterande kampanjer som riktar sig till rätt målgrupp med rätt annonser vid rätt tidpunkt.

COPYWRITING & CONTENT DESIGN

Engagerande, effektiva annonser.

Dina kampanjer är bara så bra som annonserna är i dem. Vi kommer att skriva övertygande annonstext, designa fantastiskt content material och ständigt testa olika kombinationer för maximal annonsprestanda.

OPTIMERA & SKALA

Maximera din ROI.

Dina kampanjer kommer aldrig att sättas på autopilot eller falla offer för annonströtthet. Vi övervakar alla aspekter av ditt konto och arbetar kontinuerligt för att växa och förbättra lönsamheten.

Utvalda case

Vi ger 100% kärlek och känsla till varje enskilt projekt. Se gärna ett urval våra tidigare projekt, för inspiration till ditt framtida samarbete med oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar!

Vill du bli uppringd?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart vi kan!