Savant Media | Digital Marknadsföring & Webbyrå i Stockholm

savant media logotyp

GOOGLE ADS MARKNADSFÖRING

Marknadsföring i Google nätverket

Google Ads (SEA) är den absolut bästa marknadsföringskanalen om du snabbt vill nå ut med en kampanj till potentiella kunder.

Dina annonser visas på Google så fort en potentiell kund letar efter just det du erbjuder.

Vår expertis är att på ett kostnadseffektivt sätt driva konverterande trafik genom betald marknadsföring på Google. Vi skapar oemotståndliga annonser som din publik inte scrollar förbi.

Genom våra beprövade metoder och strategier så analyserar vi just din marknad och utför betald marknadsföring som driver relevant och köpstark trafik till din verksamhet med hög lönsamhet.

Eller ring oss direkt på 070-7 22 76 26

Savant Media är certifierad Google Partner.

0 + Miljoner kr

Genererat köpvärde

14000 +

Genererade leads

17000 +

Genererade möten

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Behöver du fler leads, bokade möten i kalendern eller köp i din e-handel?

Våra annonser har visat sig fungera – vårt kvitto är nöjda kunder, miljoner i försäljningsintäkter och tusentals leads genererade.

SYNAS PÅ GOOGLE

Varför ska jag marknadsföra mitt företag på Google?

Måste du verkligen annonsera på Google för att synas på första sidan?

Kort svar – ja det måste du.

Självklart går detta att uppnå med organisk sökordsoptimering, men det är svårt och tar lång tid.

Att synas på Google är idag ett måste för företag som vill nå nya kunder. Om ditt företag inte syns på förstasidan är det ingen som hittar din hemsida.

Visste du att endast fem procent klickar sig vidare till andra resultatsidan på Google? Det betyder att hela 95 procent bara ser de företag som syns på förstasidan. För att säkerställa att just ditt företag syns är det absolut enklaste sättet att annonsera på Google.

topp placeringar på Google

Vi marknadsför dina produkter och tjänster på höga placeringar på relevanta sökord och fraser, så att dina kunder hittar dig direkt på första sidan i deras sökresultat.

Slipp vänta på att din organiska rankning ska öka – nå dina kunder direkt!

 

 

Öka resultatet med 92% på tre månader eller mindre

Det är en underdrift eftersom vi inser att sanningen är svår att tro.

De flesta av våra kunder ser tresiffriga förbättringar under de första tre månaderna.

VÅRT ERBJUDANDE

Vad erbjuder Savant?

STRATEGIER & KANALER

Effektiva metoder

Dina kampanjer kommer aldrig att sättas på autopilot eller falla offer för annonströtthet. Vi övervakar alla aspekter av ditt konto och arbetar kontinuerligt för att växa och förbättra lönsamheten.

Sökordsmarknadsföring

Textannonser som visas bland Googles sökresultat när användare söker efter dina tjänster och produkter. Dina annonser visas på Google så fort en potentiell kund letar efter just det du erbjuder. 

Öka synligheten på Google och driv den trafik som faktiskt är intresserade av ditt erbjudande genom att visa annonser när någon söker efter det som ditt företag erbjuder.

Remarketing

Med Remarketing-annonsering hjälper vi er att påminna och fånga upp besökarna som lämnat sin varukorg eller surfat vidare från din sida. Här har vi en av de absolut viktigaste metoderna att använda sig av. Med Remarketing i Googles nätverk har vi möjlighet att återannonsera ert budskap mot en redan intresserad målgrupp.

Här kan vi fånga tillbaka dom kunderna som lämnat er sida, med hjälp av Remarketing-annonsering kan vi föra kunden ännu närmare en eventuell konvertering eller ett köp på er sajt.

Google shopping

Som E-handlare så finns det vissa plattformar man måste synas i för att inte försvinna ut i mängden, Google shopping är en av dom! Vill du visa upp dina produkter med bild och pris redan i sökresultaten? Då passar Google Shopping utmärkt för dig.

När användare googlar efter produkter som du erbjuder visas annonserna med bild och pris direkt i sökresultat. Här har du som E-handlare stora möjligheter att öka din försäljning. Vi hjälper dig att komma igång eller optimera dina nuvarande annonser.

Specific Geo-targeting

Vi jobbar alltid med att hitta rätt sätt att nå din specifika målgrupp och med Geo-targeting gör det möjligt för oss att ange en plats, eller en uppsättning av platser, som det/de enda område(n) där ni vill att annonserna ska visas. Detta är en viktig taktik för företag som är beroende av fotgängare och/eller hemleveranser, till exempel restauranger, fysiska butiker och e-handelssajter.

Med våra verktyg och processer så kan vi även se och ta reda på det regioner som har störst potential för konverteringar.

Överhoppningsbara & Bumper ads

När använder vi på Savant det här annonsformatet? Vi använder överhoppningsbara in stream-annonser när du har videoinnehåll som du vill marknadsföra före, under eller efter andra videor på YouTube och hos Google videopartner.

Hur fungerar Bumper annonsering?

Överhoppningsbara in stream-annonser spelas upp före, under eller efter andra videor. Efter fem sekunder har tittaren möjlighet att hoppa över annonsen.

Var visas annonsformatet?

Överhoppningsbara in stream-annonser visas på YouTubes visningssidor och hos Google videopartner.

Display annonsering

Genom Displayannonsering och våra beprövade processer har ni möjlighet att nå en bredare målgrupp för en lägre klickkostnad i jämförelse med söknätverket. Vi ser till att bygga ert varumärke genom att säkerställa att era annonser syns på relevanta sajter vid rätt tillfälle och för er rätt målgrupp. Syftet med att annonsera i Googles nätverk är att maximera räckvidden av ert budskap online.

Med Displayannonsering har ni möjlighet att stärka ert varumärke genom att nå ut till en ännu större målgrupp och komplettera annonseringen i söknätverket. Detta är ett naturligt nästa steg i annonseringen. som ökar era möjligheter för att sprida ert budskap snabbt, kostnadseffektivt och ökar möjligheten markant till att konvertera mer.

STRUKTUR & STRATEGI

Nå rätt målgrupp

Ingen känner konsumenten bättre än dig, så vi börjar med att samarbeta nära med dig för att förstå konsumentbasen och hur man når dem.

Vi bygger högpresterande kampanjer som riktar sig till rätt målgrupp med rätt annonser vid rätt tidpunkt.

COPYWRITING & CONTENT DESIGN

Engagerande, effektiva annonser.

Dina kampanjer är bara så bra som annonserna är i dem. Vi kommer att skriva övertygande annonstext, designa fantastiskt content material och ständigt testa olika kombinationer för maximal annonsprestanda.

OPTIMERA & SKALA

Maximera din ROI.

Dina kampanjer kommer aldrig att sättas på autopilot eller falla offer för annonströtthet. Vi övervakar alla aspekter av ditt konto och arbetar kontinuerligt för att växa och förbättra lönsamheten.

Utvalda case

Vi ger 100% kärlek och känsla till varje enskilt projekt. Se gärna ett urval våra tidigare projekt, för inspiration till ditt framtida samarbete med oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar!

Vill du bli uppringd?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart vi kan!