Savant Media | Digital Marknadsföring & Webbyrå i Stockholm

savant media logotyp

Ta plats i vårt fantastiska team och följ med på en spännande resa tillsammans med oss!

Välkommen till Savant Media, din möjliga nästa arbetsplats! Vi är en blomstrande digital marknadsförings- och webbutvecklingsbyrå baserad i Stockholm, och vi har varit i branschen sedan 2019.

Trots vår relativt korta tid på marknaden har vi byggt upp en imponerande portfölj av projekt och skapat starka relationer med våra klienter.

Hos oss är kreativitet och nytänkande drivkrafterna bakom allt vi gör. Vi är stolta över att vara en mindre byrå, vilket skapar en intim och samarbetsvänlig arbetsmiljö.

På Savant Media får varje individ möjligheten att göra verklig skillnad och påverka våra framgångar. Om du delar vår passion för digital innovation, strategisk marknadsföring och webbutveckling, då kan du vara precis den vi letar efter.

Tillsammans formar vi framtidens digitala landskap och skapar exceptionella upplevelser för våra klienter.

Ta en titt på våra lediga tjänster nedan och se om det finns en roll som passar dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

Lediga tjänster

Nedan hittar du lediga tjänster hos. Hittar du inte rätt tjänst för dig? – Det kanske vi kan göra! Ibland finns rätt tjänst precis runt hörnet, och om vi redan har din ansökan är du ett steg närmare en intervju.

Tveka inte!

Skicka oss ditt CV och din ansökan nu till hello@savantmedia.se

Grafisk designer (Praktikant)

För dig som är i skolan, nyligen har avslutat dina studier, eller helt enkelt är nyfiken på att testa arbetslivet – här är din chans. Hos oss har du möjligheten att lära dig från skickliga och erfarna kollegor, arbeta med verkliga fall och få ovärderlig erfarenhet.

Vi tror på att ge unga talanger möjligheten att växa och blomstra, och här får du inte bara en arbetsplats, utan en plattform för lärande och personlig utveckling.

Gör dig redo att ta nästa steg och utforska arbetslivet med oss!

Frontend utvecklare (Praktikant)

För dig som är i skolan, nyligen avslutat dina studier eller helt enkelt känner en nyfikenhet inför att omsätta dina frontend-kunskaper i praktiken – här är din möjlighet.

Som vår nya frontend praktikant får du inte bara chansen att arbeta med verkliga projekt, utan också att lära och utvecklas genom erfarna kollegor som delar din passion.

Vi tror på att skapa en inspirerande miljö för unga talanger inom frontend-utveckling, där du inte bara får en arbetsplats utan även en plattform för att växa och forma din egen professionella resa.

Gör dig redo för att ta det nästa steget och utforska arbetslivet som frontend praktikant tillsammans med oss!

Creative icons hemsida mockup

Vill du bli uppringd?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart vi kan!