Savant Media | Digital Marknadsföring & Webbyrå i Stockholm

savant media logotyp

WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Vi skapar högpresterande
  • hemsidor
  • webbutiker

Som webbyrå vill vi erbjuda möjligheten att äga en professionell hemsida med hög användarvänlighet och konvertering – Till ett rimligt pris.

Oavsett om du vill ha en vanlig hemsida eller en skräddarsydd webbshop erbjuder vi alltid en lösning av hög kvalitet.

Vi ser till att ni genererar digitala affärer via en stabil grund tekniskt, grafiskt och kommunikativt.

En webbplats som ger er rätt förutsättningar att konvertera besökare till kunder.

Eller ring oss direkt på 070-7 22 76 26

100+ partners

Med alla våra partners så ser vi till att hitta bästa lösningen för dig. Vi binder samman alla dataflöden mellan e-handel, redovisningssystem, betaltjänstleverantörer, marknadsplatser, försäljningsställen, lager- och transportledningssystem

NÅ DIN FULLA POTENTIAL

Professionell hemsida

Vet du vad du är ute efter? Eller behöver du inspiration och rådgivning? Vi tar fram en skräddarsydd helhetsupplevelse för dig som kund. 

Många väljer att bygga hemsidor och webshoppar själva vilket ofta resulterar i ett sämre resultat än förväntat.

Som webbyrå vill vi erbjuda möjligheten att äga en professionell webbshop med hög användarvänlighet och konvertering.

KONVERTERINGSOPTIMERAD

Webshop & e-butik

Våra paket passar för dig och ditt företag som ska komma igång med er e-handel och vill ha en skräddarsydd webbshop med en lösning av hög kvalitet – till ett schysst pris.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att driva en e-butik, hjälper vi dig att komma igång och kan gå igenom hur allt fungerar – alltifrån hur du godkänner dina order till hur du själv enkelt kan uppdatera din e-butik.

HUR GÅR DET TILL?

Vår arbetsprocess

Vi ger 100% kärlek och känsla till varje enskilt projekt.

Analys & kartläggning

Analys & Kartläggning är en väldigt stor del av hela processen när vi tar fram en ny e-handel. Vi människor tar ofta beslut med känslor därför är det viktigaste att vi förstår er samt er målgrupp och kundkrets. Rätt känsla är lika med mer affärer för er kort sagt. Alla våra utvecklare har en bakgrund inom design vilket gör att slutresultatet alltid blir lika bra som skisserna.

Skräddarsydd design

Vi utgår alltid efter eran grafiska profil, om ni inte har någon så ser vi till att börja från grunden. Vår jobb är att skapa en stabil teknisk grund, grafiskt och kommunikativt hemsida – som ger er rätt förutsättningar att konvertera besökare till kunder.

Utveckling

Under produktionen utav eran nya hemsida Så kommer du som kund får alltid se sidan under utvecklingsprocess med möjlighet till förändringar.

Integrationer

Vi ser till att sammankoppla de system som ditt företag använder sig av och är i behov av. Vi integrerar din webbshop med ditt affärssystem, betalsystem, analytics, marknadsföringssystem, som är viktiga för din verksamhet.

Säkerhet

Som företag år 2023 hanterar man varje dag känsliga personuppgifter och information. Därför är det extremt viktigt att vara GDPR anpassad med SSL klassificering, skydd mot intrång och säkerhetsrutiner när det kommer till personuppgifter.

Leverans & optimering

Vid leverans så ser vi till att hemsidan är optimerad, alla integrerade system fungerar korrekt, du kommer ha alla tags & pixlar installerade samt så kommer vi ha testat att hela orderflödet fungerar.

Integrationer

Med integrationer kan du koppla ihop olika system, exempelvis kassasystem till din webshop.

Integrationer binder samman alla dataflöden mellan e-handel, redovisningssystem, betaltjänstleverantörer, marknadsplatser, försäljningsställen, lager- och transportledningssystem.

Utvalda case

Vi ger 100% kärlek och känsla till varje enskilt projekt. Se gärna ett urval våra tidigare projekt, för inspiration till ditt framtida samarbete med oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar!

Vill du bli uppringd?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart vi kan!